Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MichalR - witajcie.
Cześć. Mnie znacie, dawno się nie udzielałem, ale zobaczyłem nowe forum więc się zapisałem, choć na razie pustki. No ale może się rozwinie. Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witam, niezmiernie mi miło, że dołączyłeś ;)
Odpowiedz
Cześć Michał, miło Cię czytać Wink Fakt jeszcze się nie promuje jakoś zbyt mocno ale forum jest i mamy jeszcze trochę pomysłów co w nim zmienić, aby było fajniej Smile

PS może w końcu kiedyś uda nam się wybrać na wspólny plener Wink Znalazłeś nas poprzez mój podpis na fotoprzyrodzie?
Odpowiedz
(29-05-2019, 06:33)MAck napisał(a): Znalazłeś nas poprzez mój podpis na fotoprzyrodzie?

Dokładnie. Z forami jest ten problem ze albo są, albo nie ma, albo są ale nic się na nich nie dzieje. Temat makro jest szczególny, mało popularny, wiec w zasadzie jedno forum w Polsce działa, cala reszta to byty na których nic się nie dzieje. Mam nadzieje ze Twoje forum będzie należało do grupy takich gdzie coś się dzieje, ale z drugiej strony nie chciałbym żeby to było forum X pod inna nazwa, z tym samym składem i takimi samymi założeniami.

Już się zastanawiam czy swój wątek zakładać w sekcji Portfolio (bez komentarzy), czy poddać się krytyce która często wiadomo jak się kończy i jak wpływa na atmosferę na forum. Na dzień dzisiejszy bardziej skłaniam się ku pierwszej opcji.
Odpowiedz
Właśnie dla tego portfolio jest bez możliwości komentowania, ktoś kto to ogląda wszelkie uwagi niestety musi zachować dla siebie, to ma być wizja autora, a jak autor zapragnie poznać uwagi innych może sobie umieścić zdjęcie w odpowiednim wątku Wink
Myślę, że tak ze dwa sezony i będziemy wiedzieć, czy formuła forum internetowego ma jeszcze w dzisiejszych czasach jakiś sens.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Fora internetowe mają się świetnie, wszystko zależy jednak od ludzi którzy się na forach udzielają, bo to oni tworzą atmosferę.

Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości