Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bouli - Makro Świat
Aż się prosi o pion. Super światło i kolory.

Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Dzięki, w pionie też próbowałem Wink

10.

[Obrazek: VxVi8GuMoMDJ4ahgCXDGmnjFJROmvIzCSSy0-wvn...6-h1974-no]
Odpowiedz
Kadrowo wolę 10 ale na 9 lepiej WB dobrane. 10 wygląda jakby z tyłu waliło ciepłe słońce a pierwszy plan był w cieniu przez co jest przygaszone jeśli chodzi o jasność w porównaniu do tła i zimniejsze jeśli chodzi o temperaturę. Na szybko coś takiego w ramach obróbki udało mi się uzyskać.
Odpowiedz
(16-09-2019, 23:22)MAck napisał(a): Kadrowo wolę 10 ale na 9 lepiej WB dobrane. 10 wygląda jakby z tyłu waliło ciepłe słońce a pierwszy plan był w cieniu przez co jest przygaszone jeśli chodzi o jasność w porównaniu do tła i zimniejsze jeśli chodzi o temperaturę. Na szybko coś takiego w ramach obróbki udało mi się uzyskać.

Dokładnie tak było ;)
Odpowiedz
Pierwsze foto w sezonie 2020  Tongue

11.

[Obrazek: ACtC-3fLSM8H4Lsde0t69qSpQPcy--HlPqGNGFt3...authuser=0]
Odpowiedz
Piękna scenka i ładne pokazana - gratulację udanego rozpoczęcia sezonu na forum Smile Ja kilka razy zabierałem sprzęt przy okazji wypadów na działkę ale póki co nic nie złowiłem. Muszę w końcu jakiś dedykowany makrowypad zaplanować Wink
Odpowiedz
Dzięki, ja mam plan na ten weekend Wink

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Tyle z moich dzisiejszych zdjęć, tak się cieszyłem, jak zobaczyłem takiego osobnika a tu niestety taka sytuacja  Smile

nic nie dało się pstryknąć, co najlepsze jak już odleciała, idę dalej i to samo Sad druga Żagnica i ta sama sytuacja, czemu ja tam nie byłem z dwie godziny wcześniej  Confused
Odpowiedz
Na żagnicowate trzeba wstawać skoro świt. U mnie wychodziły husarze i żagnice wielkie to o 9-tej było już prawie po zabawie.
Odpowiedz
Byłem przed 6, tylko moim zdaniem za ciepło, to się w nocy musiało zaczynać a po ciemku to i tak nie zobaczysz Wink

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości