Cześć,
dzień dobry wszystkim, to mój pierwszy wątek na tym forum. Wygląda na to, że ten dział jest idealny aby pokazać tę kolekcję
Kilka dni temu zgłosił się do mnie człowiek z kilkunastoma mikroskopami. Ale haczyk tkwi w tym, że poprzedni właściciel każdy z nich przerobił DIY pod własne potrzeby do makro- i mikro-foto
Sam zbudowałem kilka setupów do makro i tym bardziej doceniam zajawkę, jaką miał ich właściciel.
Co mnie zastanawia - to są wszystko sprzęty jednego właściciela - WOW - on je wszystkie miał u siebie w domu
Używał każdego do innych celów? Hihihihi.
Zobaczcie jakie Frankensztajny
pozdrawiam,
Piotrek
PS. to nie jest wątek handlowy - nie jestem właścicielem, posiadaczem ani dysponentem tych rzeczy. Nie sprzedaję ich.
Te powyższe pięć to nie wszystko
dzień dobry wszystkim, to mój pierwszy wątek na tym forum. Wygląda na to, że ten dział jest idealny aby pokazać tę kolekcję

Kilka dni temu zgłosił się do mnie człowiek z kilkunastoma mikroskopami. Ale haczyk tkwi w tym, że poprzedni właściciel każdy z nich przerobił DIY pod własne potrzeby do makro- i mikro-foto
Sam zbudowałem kilka setupów do makro i tym bardziej doceniam zajawkę, jaką miał ich właściciel.Co mnie zastanawia - to są wszystko sprzęty jednego właściciela - WOW - on je wszystkie miał u siebie w domu
Używał każdego do innych celów? Hihihihi.Zobaczcie jakie Frankensztajny
pozdrawiam,
Piotrek
PS. to nie jest wątek handlowy - nie jestem właścicielem, posiadaczem ani dysponentem tych rzeczy. Nie sprzedaję ich.
Te powyższe pięć to nie wszystko