Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mostbet-də 3 ayda 12 min dollar qazandım – professional oyunçunun hekayəsi
Lightbulb 
Hər şey 2023-cü ilin fevralında başladı. İşdən çıxmışdım, iki ay maaşsız qalmışdım. Əvvəllər də bəzi saytlarda oynayırdım, amma heç vaxt ciddi yanaşmamışdım. Bir dostum məsləhət gördü: “mostbet türkiye güncel giriş” yaz Google-a, deyə. Mən də elə etdim. O an bilmirdim ki, bu klik həyatımı dəyişəcək.

Mostbet mənim üçün sadəcə bir sayt deyil – iş yerimdir. Səhər saat 9-da oyanıram, qəhvə içirəm, statistikaları açıram. Günüm 3-4 saatlıq ciddi oyundan ibarətdir. Heç vaxt duyğularla oynamıram. Yalnız soyuq hesablama. Bir dostum deyir: “Sən maşın kimi oynayırsan”. Doğrudur. Maşınlar səhv etmir.

İlk iki həftə çox çətin keçdi. Mənim balansım 200 dollar idi. Onların 80-ni itirdim. Ürəyim sıxılırdı, amma dayanmadım. Professional oyunçu olmaq qərarı vermişdim. Hər uduşumu, hər uduzuşumu yazırdım. Excel cədvəli hazırlamışdım. Hansı oyunlarda daha çox qazanıram, hansı saatlarda daha aktivəm, nə vaxt dayanmalıyam – hər şeyi analiz edirdim.

Üçüncü həftənin sonunda bir sistem qurdum. Məsələn, blackjack-də 5 oyundan sonra mütləq ara verirəm. Ruletkada eyni rəngə 3 dəfə oynayıramsa, 4-cüdə dəyişirəm. Bu sadə qaydalar mənə yüz dollarlar qazandırdı. Ən yaddaqalan günüm martın 12-si idi. O gün səhər 850 dollarla başladım. Axşama kimi 3400 dollar yığmışdım. Əllərim titrəyirdi, amma beynim aydın işləyirdi.

Bir ay sonra 6000 dollar qazanmışdım. Atama zəng etdim, dedim: “Ata, mən artıq qumar oynamıram. Mən işləyirəm”. O, inanmadı. Axşam mənim evimə gəldi, monitora baxdı, hesabımdakı rəqəmləri gördü. Sakitcə dedi: “Oğul, diqqətli ol”. Mən də oldum. Amma bu o demək deyil ki, uduzmadım. Hər zaman uduzuram. Sadəcə olaraq, mənim qazancım uduzduqlarımdan çoxdur.

Mostbet-də ən çox xoşuma gələn şey çıxarışın sürətli olmasıdır. Kartıma pullar 24 saatdan az müddətdə gəlir. Bir dəfə 2300 dollar çıxartdım, 6 saata gəldi. Bu professional üçün çox önəmlidir – pulun nə vaxt əlində olacağını bilməlisən. Mənim strategiyam sadədir: gündə maksimum 4 saat oynayıram, hədəfim 500 dollardır. Əgər 2 saata 500 dollar yığsam, o günü bitirirəm. Əgər 4 saata heç nə qazanmasam, dayanıram. Qazanmaq istəmək ən böyük düşməndir. Aclıq hissi ilə oynayan uduzar.

Düşünürəm ki, bu işdə ən çətin şey emosiyaları idarə etməkdir. Mənim yoldaşım Səməd bir dəfə 1500 dollar qazanmışdı. Sevinclə mənə zəng etdi. Dedim: “Çıxart pulu”. O yox dedi, “bir az da oynayım, 3000 olsun” dedi. Saat yarımdan sonra zəng gəldi: “Vəssalam, sıfırdam”. Həmin gün mənə dərs oldu. O vaxtdan heç vaxt çox qazananda oynamıram. Professional oyunçunun əsas qaydası: udduğun zaman dayanmağı bil.

Bir neçə dəfə mostbet türkiye güncel giriş ünvanı dəyişdi. Bu normaldır. Mən hər səhər yoxlayıram, işlək olmayan link tapsam, dərhal yenilərini açıram. Bloklar professional oyunçuya maneə deyil. Problem yarananda 5 dəqiqəyə həll edirəm. Ən çox sevdiyim oyun “Mega Moolah” adlı slotdur. Statistikam deyir ki, bu slota həftədə 2 dəfədən çox yanaşmamaq lazımdır. Çünki böyük uduşlar verir, amma tez-tez gəlmir.

İyul ayında ən böyük qazancım oldu – 4700 dollar bir gündə. O gün hər şey ələ gəlirdi. Mən belə hiss etdim ki, proqram məni seçib. Amma professional bilir ki, belə günlər nadirdir. O pulu çıxartdım, yarısını banka qoydum, qalanına da özümə yeni noutbuk aldım. Çünki iş alətidir.

Bu gün mənim balansım 12 min dollar ətrafındadır. Aylıq gəlirim isə 3-4 min dollar. Bakıda bu pulla normal yaşamaq olur. Mən həyat yoldaşıma dedim ki, bu qumardır yox, mənim peşəmdir. O da razıdır. Axı mən heç vaxt ehtiyacım olan pulu oynamıram. Mənim işim var – oynamaq yox, qazanmaq.

Gənc oyunçulara məsləhətim: plan olmadan girməyin. Hisslərinizlə yox, başınızla oynayın. Günə 50 dollar limit qoyun, 100 dollar qazandınızsa, sevinin. 200 dollar itirdinizsə, bu gün sizin gününüz deyil. Sabah yenə gələcəksiz. Mostbet böyük platformadır, qaçmır.

Hər axşam yuxuya getməzdən əvvəl günün hesabını çıxarıram. Bu vərdiş məni uduzmaqdan qoruyub. Necə deyərlər, ehtiyat işdə olmaz. Mənim üçün bu işdir. Sevirəm, həzz alıram, qazanıram. Olar ki, sabah uduzaram – professional bunu bilir. Amma mənim sistemim, statistikam və təcrübəm var. Ona görə də rahatam. Mostbet mənə ikinci ev kimi oldu. Amma evdə də qaydalar var. Onları pozan cəzasını çəkir. Mən öz qaydalarıma əməl edirəm. Və bu qaydalar məni heç vaxt yolda qoymayıb.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości