Dzięki za komentarz, dla mnie zielsko jako główny temat to też nowe wyzwanie - dotychczas się tego tematu nie podejmowałem ale po tym plenerze doszedłem do wniosku, że też jest to fajny temat choć owady będą miały priorytet u mnie na plenerze ale jak już temperatura się podwyższy i owady nie będą współpracować to wtedy będę się brać za zielsko o ile coś ciekawego namierzę w terenie
Poniżej ostatnie ujęcie z serii 8 zdjęć, które robiłem na tym plenerze roślinnym. Zdjęcia wrzucałem tak jak początkowo zapowiadałem od udanych po te, z których bardziej się cieszę a więc z tego jako ostatniego jestem najbardziej zadowolony. Nr 30 to było w mojej skali dopiero miejsce 5 na 8. Ciekaw jestem czy gdzieś jeszcze diametralnie inaczej byście ułożyli kolejność tych 8 ujęć.
35. Melampyrum nemorosum
Poniżej ostatnie ujęcie z serii 8 zdjęć, które robiłem na tym plenerze roślinnym. Zdjęcia wrzucałem tak jak początkowo zapowiadałem od udanych po te, z których bardziej się cieszę a więc z tego jako ostatniego jestem najbardziej zadowolony. Nr 30 to było w mojej skali dopiero miejsce 5 na 8. Ciekaw jestem czy gdzieś jeszcze diametralnie inaczej byście ułożyli kolejność tych 8 ujęć.
35. Melampyrum nemorosum