Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pokrywy szklane w sklepie
Mam sklep z otwartą ladą delikatesową i chcę zamontować pokrywy szklane żeby zmniejszyć straty zimna i poprawić higienę. Nie wiem czy pokrywy szklane do sklepu montuje się na stałe czy są zdejmowane i jak to wpływa na obsługę klientów przy stoisku.
Odpowiedz
Pokrywy szklane do lad delikatesowych są zazwyczaj zdejmowane albo odsuwane a nie montowane na stałe bo przy obsłudze przy stoisku gdzie sprzedawca wykłada i kroi produkty stały dostęp do lady jest konieczny. Przy ladach delikatesowych systemy pokryw szklanych działają na zasadzie przesuwania albo uchylania poszczególnych sekcji co pozwala sprzedawcy otwierać tylko tę część lady przy której pracuje bez odsłaniania całości. Przy takim systemie straty zimna są minimalizowane bo większość powierzchni jest osłonięta i tylko mały fragment jest otwarty w danej chwili. Przy montażu pokryw do istniejącej lady kluczowe są dokładne wymiary otworu i typ prowadnic bo do każdego modelu lady trzeba dopasować odpowiedni system pokryw. Pokrywy szklane do lad delikatesowych zazwyczaj mają szkło hartowane bezpieczne i lekkie które można przestawiać bez wysiłku. Przy higienie szklane pokrywy chronią towar przed kurzem owadami i kichaniem klientów co ma znaczenie szczególnie przy produktach takich jak sery i wędliny serwowane bez opakowania. Ofertę i parametry pokryw do sklepu sprawdzisz przez https://aifoglassdoors.com/pl/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości