9 godzin(y) temu
Co powinna zawierać dobra umowa z firmą sprzątającą biuro? Dostałem projekt który ma 2 strony i wydaje mi się za krótki jak na coś co będzie regulować codzienną obsługę biura.
|
Umowa z firmą sprzątającą biuro
|
|
9 godzin(y) temu
Co powinna zawierać dobra umowa z firmą sprzątającą biuro? Dostałem projekt który ma 2 strony i wydaje mi się za krótki jak na coś co będzie regulować codzienną obsługę biura.
8 godzin(y) temu
2 strony to za mało na dobrą umowę z firmą sprzątającą biuro i masz rację że warto to uzupełnić. Elementy które powinna zawierać dobra umowa to szczegółowy zakres prac jako załącznik, częstotliwość wizyt z konkretnymi dniami albo przedziałami, godziny realizacji usługi, informacja o środkach czystości kto dostarcza i jakiej klasy, odpowiedzialność za szkody z kwotą ubezpieczenia OC, procedura reklamacji i czas naprawienia błędów, klauzula poufności dla personelu, warunki rozwiązania umowy z okresem wypowiedzenia, zasady zastępstwa przy chorobie standardowego pracownika i zapis o stałości personelu jeśli ci zależy na tych samych osobach. Przy umowie warto też zapisać kto ze strony firmy sprzątającej jest twoim punktem kontaktowym w sprawie jakości a nie tylko do rezerwacji terminów. Daję od siebie namiar na bardzo dobrą firmę z Gdańska https://luxusclean.pl/
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|