Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy biurko MOLL sprawdza się na co dzień?
Od jakiegoś czasu szukam biurka dla syna i im więcej oglądam, tym większy mam mętlik. Na początku chciałem kupić zwykłe biurko, ale potem zacząłem czytać o regulacji wysokości i możliwości ustawienia blatu pod kątem. Na stronie https://biurkamoll.pl/ znalazłem właśnie takie rozwiązania i teraz zastanawiam się, czy faktycznie mają sens przy normalnym użytkowaniu przez dziecko. Syn ma 9 lat, sporo rysuje, odrabia lekcje, czasem siedzi przy komputerze, więc przy biurku spędza jednak trochę czasu. Zależy mi przede wszystkim na wygodzie i tym, żeby można było dopasować wysokość wraz z jego wzrostem. Z drugiej strony nie chciałbym kupić czegoś, co ma milion ustawień, a w praktyce wszystko zostanie na jednej pozycji.
Czy ktoś z Was ma biurko MOLL i może napisać, jak wygląda użytkowanie po dłuższym czasie? Interesuje mnie szczególnie regulacja, stabilność blatu i to, czy mechanizmy nadal działają tak samo po kilku latach. Ciekaw jestem też, czy dzieci rzeczywiście korzystają z regulacji podczas nauki albo rysowania. Jeśli macie doświadczenia z konkretnym modelem, to też chętnie poczytam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości