Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Giriş
Otuz dörd yaşım var, özəl şirkətdə menecerəm. İşim çox məsuliyyət tələb edir, daim gərginlik içindəyəm. Həmin gün də adi bir gün idi. Səhər tezdən durdum, işə getdim, görüşlər, iclaslar, hesabatlar. Axşam evə gələndə özümü çox yorğun hiss edirdim. Arvad uşaqları götürüb anasına getmişdi, evdə tək idim. Bir stəkan çay dəmlədim, pəncərənin qarşısında oturdum. Düşündüm, həyat nə qədər təkrarlanan olub. Hər gün eyni şeylər. Nə vaxt dəyişəcək? Nə vaxt bir şey olacaq?

Birdən ağlıma gəldi bir neçə ay əvvəl iş yoldaşımın dedikləri. Demişdi ki, "axşamlar mostbet giriş yap oynayıram, çox rahatladır". Adını eşitmişdim, amma heç vaxt girməmişdim. O gecə nədənsə qərar verdim. Telefonu götürüb proqramı yüklədim. Qeydiyyatdan keçmək bir dəqiqə çəkmədi: ad, soyad, email, telefon. Təsdiq kodu gəldi, yazdım, oldu. İçəri girdim.

Oyunlara baxmağa başladım. Slotlar, poker, blackjack, rulet, Aviator. Məni ən çox Aviator cəlb etdi. Dostlar danışırdı bu oyundan, maraqlıdı deyirdilər. Oyun çox sadə idi: təyyarə qalxır, sən mərc qoyursan, təyyarə nə qədər qalxarsa, qazancın da o qədər artır. Nə vaxt istəsən nağdlaşdıra bilərsən. Geciksən, təyyarə partlayır, hər şey yanır.

Əvvəlcə sadəcə izlədim. Adamlar mərc qoyur, bəziləri az qazanır, bəziləri çox gözləyib yanır, bəziləri qısa müddətdə nağdlaşdırıb qazanır. Təxminən 10 dəqiqə izlədim, qaydaları öyrəndim, sonra özüm oynamağa başladım. Hesaba 100 manat yatırdım. Özümə söz verdim: əylənəcəm, itirsəm də üzülməyəcəm. İşin stressindən qurtulmaq üçün yaxşı fürsət idi.

İlk mərcimi 2 manatla etdim. Təyyarə qalxdı, 1.20x-də nağdlaşdırdım. Qazandım 2.40 manat. Az idi, amma xoş idi. Növbəti mərc 3 manat, 1.30x, qazanc 3.90. Sonra 5 manat, 1.25x, 6.25. Belə-belə yarım saata balans 130 manat oldu. 30 manat qabaqda idim. Özümü yaxşı hiss edirdim. Beynim yalnız oyunda idi, iş unudulmuşdu.

Sonra bir az cəsarətləndim. Qoydum 10 manat. Hədəf 1.50x. Təyyarə qalxdı, 1.30x, 1.40x, 1.50x. Nağdlaşdırdım. 15 manat qazanc, balans 135 manat. Sevindim. Yenə 10 manat, hədəf 1.50x. Təyyarə 1.60x-ə çatdı, nağdlaşdırdım. 16 manat qazanc, balans 141 manat. Beləcə davam etdi.

Saat gecə 10 radələri idi. Artıq bir saata yaxın oynayırdım. Birdən gözümə bir şey ilişdi: təyyarə çox uzun müddət partlamırdı. Adamlar böyük mərclər qoyub böyük qazanclar əldə edirdi. Acgözlük hissi beynimdə oyandı. Dedim, bəlkə mən də cəhd edim? Amma öz-özümə dedim: "Dayan, tələsmə". Səbrli olmaq lazımdır.

Qərar verdim: öz strategiyama sadiq qalacam. Davamlı olaraq kiçik mərclər, kiçik hədəflər. 5 manat, 1.20x, qazanc 6 manat. 5 manat, 1.20x, qazanc 6 manat. 10 manat, 1.20x, qazanc 12 manat. Bir saat sonra balans 200 manat olmuşdu. 100 manat xalis qazanc. İnanılmaz idi.

Balans 200 manat idi. Qərar verdim: son bir mərc. Qoydum 100 manat. Hədəf 1.20x. Təyyarə qalxdı, 1.10x, 1.15x, 1.20x. Nağdlaşdırdım. 120 manat qazanc, balans 220 manat. 120 manat xalis qazanc. Ürəyim döyünürdü, əllərim əsirdi. Dərhal çıxarış əmri verdim. 220 manatı öz kartıma köçürdüm. Bitdi. Dayandım.

Yatdım, rahat yuxu gördüm. Səhər oyananda telefona baxdım, pul gəlmişdi. 220 manat. Bank hesabımda idi. İşə gedəndə maşında gülümsəyirdim. Heç kim bilmirdi niyə, amma mən bilirdim. Mən səbrimin qarşılığını almışdım.

Həmin gün işdə çox yaxşı işlədim. Enerjim yerində idi, əhvalım kök idi. İclaslar yaxşı keçdi, müştərilər razı qaldı. Axşam evə qayıdanda arvada dedim: "Gəl səni restorana aparım". O da təəccübləndi, "Nə münasibətlə?" dedi. Dedim: "Sadəcə, səni sevdiyim üçün". Getdik, gözəl bir axşam keçirdik. O sevindi, uşaqlar sevindi, mən sevindim.

İndi hərdən mostbet giriş yap edib Aviator oynayıram. Amma heç vaxt o gecəki qədər uzun oynamıram, heç vaxt itirə bilməyəcəyimdən çox qoymuram. Qayda sadədir: səbrli ol, qazananda sevin, uduzanda üzülmə, nə vaxt dayanacağını bil. O gecə mənə bir dərs oldu: həyatda ən böyük qələbə səbrdir. Mən səbrli oldum və qazandım. Və bu, ən böyük qazanc idi. O gecə mostbet giriş yap etməsəydim, bəlkə də bu təcrübəni yaşamazdım. Bəzən ən gözəl şeylər ən gözlənilməz anlarda olur.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości