Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ένα βράδυ που γύρισε η τύχη μου
Video 
Δεν είχα σκοπό να μπω σε τίποτα τέτοιο. Αλήθεια. Το βράδυ εκείνο είχα γυρίσει σπίτι από τη δουλειά και το μόνο που ήθελα ήταν να μην ακούσω κανέναν. Ούτε τηλεόραση, ούτε μηνύματα, ούτε τίποτα. Κάπου ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο ποτήρι, το κινητό μου έβγαλε μια διαφήμιση για ένα online καζίνο και στο κάτω μέρος είδα ένα vavada promo code today. Δεν το πολυσκέφτηκα. Το πάτησα, έτσι απλά, σαν να άνοιγα ένα παράθυρο για να μπει λίγος αέρας σε ένα δωμάτιο που είχε μείνει κλειστό πολύ καιρό.

Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Όχι δράματα, όχι τραγωδίες. Απλά μια καθημερινότητα που με είχε στριμώξει. Λογαριασμοί, ένας χωρισμός που δεν είχε κλείσει σωστά, φίλοι που είχαν χαθεί σιγά σιγά. Το βράδυ ήταν η χειρότερη ώρα, γιατί τότε το κεφάλι δεν είχε πού να πάει και γύριζε συνέχεια στα ίδια. Έτσι, όταν είδα εκείνο το vavada promo code today, σκέφτηκα έστω για λίγο να μην είμαι εγώ. Να είμαι κάποιος που απλά πατάει κουμπιά και περιμένει.

Στην αρχή δεν καταλάβαινα και πολλά. Οι κανόνες μου φαίνονταν βουνό. Έβαλα ένα ποσό μικρό, σχεδόν ντροπιαστικό, και το έχασα σε δύο λεπτά. Γέλασα πικρά. Μετά έβαλα άλλο. Έχασα κι αυτό. Κάποια στιγμή θυμήθηκα το vavada promo code today και το ξαναχρησιμοποίησα, μήπως και υπήρχε κάτι εκεί μέσα που δεν είχα προσέξει. Δεν περίμενα τίποτα. Και τότε, σχεδόν χωρίς να το καταλάβω, ήρθε ένα μικρό κέρδος. Μετά άλλο. Μετά κάτι πιο μεγάλο. Δεν έγινα πλούσιος, να το ξεκαθαρίσω. Αλλά για πρώτη φορά ύστερα από καιρό, ένιωσα κάτι να κουνιέται μέσα μου. Κάτι σαν έκπληξη. Σαν να μου έλεγε κάποιος ότι δεν τα ξέρω όλα.

Θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ έμεινα ξύπνιος μέχρι τις τρεις. Όχι γιατί κέρδιζα συνέχεια, αλλά γιατί είχα κάτι να περιμένω. Κάθε γύρος ήταν μια μικρή ιστορία. Μια φορά κόντεψα να τα χάσω όλα και ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι, σαν να είχα στοιχηματίσει κάτι πιο σοβαρό από λεφτά. Μετά ήρθε η στροφή. Δεν ξέρω αν ήταν τύχη ή αν απλά είχα αρχίσει να καταλαβαίνω πώς δουλεύει το πράγμα, αλλά άρχισα να μαζεύω. Λίγα, μετά λίγα παραπάνω. Στο τέλος της βραδιάς είχα βγάλει ένα ποσό που μου φάνηκε αστείο για τα δεδομένα μου. Όχι γιατί ήταν τεράστιο, αλλά γιατί είχε έρθει από εκεί που δεν το περίμενα.

Το επόμενο πρωί ξύπνησα και ένιωσα κάτι περίεργο. Δεν ήμουν ούτε ενθουσιασμένος ούτε μετανιωμένος. Ήμουν ήρεμος. Σαν να είχε αδειάσει λίγο το κεφάλι μου. Κατάλαβα ότι δεν με είχε σώσει το καζίνο. Δεν σώζει κανέναν. Αλλά εκείνο το βράδυ με είχε κρατήσει απασχολημένο μακριά από τις σκέψεις που με βασάνιζαν. Μου είχε δώσει μια μικρή απόδραση, ένα διάλειμμα από τον εαυτό μου. Και αυτό, για κάποιον που ένιωθε παγιδευμένος, ήταν κάτι.

Δεν λέω ότι το έκανα συνήθεια. Δεν το έκανα. Αλλά πού και πού, όταν η μέρα είναι βαριά, ανοίγω το κινητό και χαζεύω λίγο. Ψάχνω πάλι εκείνο το vavada promo code today, όχι γιατί περιμένω θαύματα, αλλά γιατί μου θυμίζει εκείνη τη νύχτα που κατάφερα να ξεφύγω για λίγο. Ίσως η διαφορά να μην είναι στο πόσα κερδίζεις, αλλά στο ότι κάποια στιγμή σταματάς να νιώθεις ότι όλα είναι εναντίον σου. Έστω και για μια βραδιά. Έστω και για ένα μικρό κέρδος. Κάποιες φορές, αυτό είναι αρκετό για να πας παρακάτω.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Ένα βράδυ που γύρισε η τύχη μου - przez pelikan821 - 3 godzin(y) temu

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości