Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aktywność dla rodzeństwa w różnym wieku
Witam wszystkich forumowiczów, szukam czegoś sensownego dla dwójki moich urwisów (7 i 10 lat) w Gdańsku. Zależy mi na czymś co ogarnie ich energię po całym dniu w ławkach szkolnych, bo po powrocie do domu po prostu roznoszą mieszkanie. Mąż myślał o piłce, ale przy dwóch różnych rocznikach grafik nam się kompletnie nie spina logistycznie, bo musielibyśmy jeździć w dwa różne miejsca o różnych godzinach. Znajomy wspomniał mi, że na zajęciach typu Aikido Dla Dzieci w Gdańsku często udaje się zapisać rodzeństwo do grup w podobnych godzinach albo przynajmniej w tym samym miejscu, co dla nas byłoby ogromnym ułatwieniem. Zanim jednak zadzwonię do klubu dopytać o szczegóły, chciałam Was zapytać o same treningi. Czy takie zajęcia faktycznie pomagają dzieciom w codziennym skupieniu i poprawie postawy? Młodszy ma lekkie problemy z koordynacją i zastanawiam się czy sobie poradzi czy zacznie odstawać od reszty. Jeśli ktoś ma doświadczenie z tym klubem albo ogólnie z tą dyscypliną u dzieciaków w różnym wieku, to chętnie poczytam jak to oceniacie z perspektywy czasu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Aktywność dla rodzeństwa w różnym wieku - przez Tarian - 16-09-2026, 16:04

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości