Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U nas zawsze problem z prezentem dla babci
W styczniu zawsze orientuję się trochę za późno, że znowu trzeba pomyśleć o Dniu Babci. W tym roku chciałbym podejść do tego trochę inaczej, bo same kwiaty i czekoladki zaczynają mi się wydawać trochę oklepane. Babcia nie potrzebuje kolejnych rzeczy do domu, a jak coś jej kupuję, to i tak najczęściej mówi, że „po co wydawać pieniądze”. Pomyślałem więc o czymś naprawdę małym, ale takim, co może zostać na dłużej. Przeglądając różne pomysły, trafiłem na https://uznanie.pl/ i zobaczyłem, że mają też upominki związane z Dniem Babci. Są tam takie drobne pamiątki z napisami, które można chyba potraktować jako dodatek do większego prezentu albo po prostu wręczyć samodzielnie. I właśnie ta druga opcja nawet bardziej mi pasuje, bo nie chcę robić z tego nie wiadomo jakiego prezentu. Tylko mam dylemat, czy takie rzeczy faktycznie są fajną pamiątką dla starszej osoby, czy jednak lepiej postawić na coś bardziej praktycznego. Może ktoś robił podobny prezent dla babci albo dziadka i może powiedzieć, jak to zostało odebrane? Coś niewielkiego, ale z okazji, a nie kolejny przedmiot kupiony bez większego pomysłu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
U nas zawsze problem z prezentem dla babci - przez Tarian - 6 godzin(y) temu

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości