Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAck - mrówki, krewetki i inne które wpadną przed obiektyw ;)
Nie mam dokładnego pomiaru ale to robione C100L + Helicon Focus FB (a więc z małym pierścieniem pośrednim) ale nie na maksymalnym powiększeniu a więc skala obstawiam, że mniejsza niż 1:1, można więc relatywnie łatwo uzyskać taki efekt Smile Ja co roku szukam ciekawych liści i z przyjemnością je fotografuję Wink polecam spróbować.
Odpowiedz
14. Mniej ciekawy wzorek ale za to na czasie - liść gwiazdy betlejemskiej.

[Obrazek: ACtC-3c-l71aRPeHVNZuqRTJXdwllNwMxIzs37rC...9lDb=w1920]
Odpowiedz
Wzorek fajny. Przenosimy się tutaj po utracie MP?
Odpowiedz
Ponad tydzień temu próbowałem pisać do Radka na wszystkie adresy mailowe, które znam zgłaszając problem - póki co bez odzewu. Kontaktowałem się też z Markiem, który z kolei próbował dzwonić do Radka ale też bez efektu. Ostatni backup z tego co pytałem Marka jest z czerwca więc jeśli to coś poważnego to znowu stracilibyśmy pół roku funkcjonowania forum Sad (chyba, że Radek niezależnie też robił backupy). Mam nadzieję, że do końca stycznia się wyjaśni czy MP wróci. Zobaczymy jak się dalej potoczy. Ja na pewno będę tu aktywny i zapraszam wszystkich do tego samego Smile
Odpowiedz
Ja się przeniosłem po wcześniejszej utracie postów Wink

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Ja mam jeszcze rozdwojenie jaźni Wink choć tu czuję się "bezpieczniej" - jeszcze żadnej awarii nie mieliśmy i oby tak zostało Smile
Odpowiedz
Trochę tu pustką wieje, trzeba by jakoś ludzi tu ściągnąć.
Odpowiedz
15. Timandra comae

[Obrazek: ACtC-3edNaabnw_fkCxZB-F8lEDj6ivzbL6lXwaF...authuser=0]
Odpowiedz
Startujesz już z nowym sezonem? Panie u mnie jeszcze potrafi przymrozić, fotka jak najbardziej w moim guście Wink

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Myślami (po dzisiejszych obserwacjach latolistków) jestem już w nowym sezonie choć w terenie ze sprzętem jeszcze nie byłem. Zdjęcie z sierpnia 2020 z urlopu Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości