Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Qaçmaq Üçün Oynayan Adamın Hekayəsi
Otuz yaşım vardı, işdən çıxarılmışdım və heç kimə demədiyim bir yalanla yaşayırdım. Hər səhər işə gedirmiş kimi evdən çıxırdım, amma əslində parkda oturub telefonuma baxırdım. O günlərdə beynimdə bir fikir vardı: como retirar dinero de mostbet. Bunu ilk dəfə bir forumda oxumuşdum, amma o zaman heç ağlıma gəlməzdi ki, bu sözlər mənim üçün bir qapı olacaq. Evdə hər şey pisdən betərə gedirdi — arvadım məndən narazı idi, uşaqların xərcləri artırdı, kirayə pulu hər ay bizi boğurdu. Mən isə sadəcə qaçmaq istəyirdim. Hardasa, hər hansı bir yerdə, bu reallıqdan uzaqlaşmaq.

Bir axşam, yorğun və sınmış halda telefonumda Mostbet tətbiqini yüklədim. Nə gözlədiyimi bilmirdim. Sadəcə qeydiyyatdan keçdim, bonus götürdüm və ilk mərcimi etdim. Ududum. Cəmi on manat idi, amma o an mənə elə gəldi ki, bütün problemlərim yox olub. Bu hiss — qaçmaq hissi — məni tutdu. Ertəsi gün yenə oynadım, daha çox uduzdum, sonra yenidən uddum. Bir həftə ərzində hesabımda iki yüz manat vardı. Arvadıma dedim ki, köhnə borclu bir dostum qaytarıb. Yalan asan idi, çünki artıq özüm də inanırdım.

İkinci həftə hər şey dəyişdi. Bir gecə böyük mərc etdim — min manat. Uduzdum. Sonra daha çox mərc etdim, çünki qaytarmaq lazım idi. Səhər açılanda hesabımda on manat qalmışdı. Əlim titrəyirdi, ürəyim sürətlə döyünürdü. O gün işə getmədim, parkda oturdum və telefonuma baxdım. Elə bilirdim ki, dünya məni udub. Amma içimdə bir səs vardı: como retirar dinero de mostbet — bu sözləri yenidən xatırladım. Bəlkə də bu, mənim son şansım idi? Yox, axmaq fikir idi. Amma yenə də o sözləri axtardım. Bir saytda oxudum ki, pul çıxarmaq üçün şəxsiyyət təsdiqi lazımdır, sonra kart əlavə etmək, sonra gözləmək. Mən heç vaxt bu qədər diqqətli olmamışdım.

O gecə yatmadan əvvəl qərara gəldim: sabah hər şeyi düzəldəcəyəm. Səhər durdum, arvadıma həqiqəti dedim — işsiz olduğumu, oynadığımı, uduzduğumu. O ağladı, mən də ağladım. Sonra oturub birlikdə hesabı yoxladıq. Məlum oldu ki, mən əslində cəmi üç yüz manat uduzmuşam, qalanı bonuslardan və kiçik uduşlardan gəlmişdi. Arvadım dedi: "Bunu çıxara bilərsənmi?" Mən də dedim: "Bilirəm, necə edəcəyimi oxumuşam." Elə həmin gün Mostbet dəstək xidmətinə yazdım. Onlar mənə addımları izah etdilər: profilə gir, "Çıxarış" bölməsinə keç, kartı əlavə et, məbləği yaz, təsdiqlə. Sadə idi, amma mənə elə gəldi ki, bir dağı aşdım.

Üç gün sonra pul kartıma gəldi. Cəmi iki yüz manat. Amma o iki yüz manat mənim üçün bir milyon kimi idi. Çünki o pul mənə bir şey öyrətdi: qaçmaq həmişə pis deyil, sadəcə qaçdığın yeri düzgün seçmək lazımdır. Mən artıq hər gün oynamırdım. Bəzən həftədə bir dəfə kiçik məbləğlə oynayırdım, çünki bu, mənim üçün bir terapiya kimi idi — beynimi boşaldırdı. Amma əsas odur ki, o oyundan pul çıxarmağı öyrəndim. como retirar dinero de mostbet — bu sözlər indi mənim üçün sadəcə bir texniki ifadə deyil, bir xatırlatmadır: hər şeyin bir yolu var, sadəcə səbirli olmaq lazımdır.

İndi iş tapmışam, arvadımla münasibətlərim yaxşılaşıb. Uşaqlarımla parka gedirəm, amma artıq telefonuma baxmıram. Bəzən o günləri xatırlayıram və gülürəm. O qədər qorxmuşdum ki, heç kimə deməyə utanırdım. Amma sonra başa düşdüm ki, qaçmaq istəmək ayıb deyil. Ayıb olan, qaçdığın yerdə ilişib qalmaqdır. Mən ilişib qalmadım. Çıxış yolu tapdım. Və o çıxış yolu mənə bir daha sübut etdi ki, həyatda ən böyük uduş — özünü itirməməkdir.

Bəli, bəzən hələ də oynayıram. Amma indi bilirəm ki, bu, sadəcə bir oyundur. Reallıq isə ondan qat-qat gözəldir. Yaxşı ki, o sözləri vaxtında oxumuşam. Yaxşı ki, o gecə uduzmamışam. Yaxşı ki, qaçmağı bacarmışam — və geri qayıtmağı da.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości