Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bezsenność
Pytanie, jakie tabletki (lekkie) na sen poleciły byście? Mam bardzo lekki sen i budzi mnie każde jęknięcie dziecka. Mimo ze syn śpi w pokoju obok w swoim łóżeczku (5 miesięczny) to doskonałe wszystko słyszę. Ale największy problem nam z zaśnięciem. Syn idzie spać np.  o 20 - 20.30 ale ja zasypiam dopiero o 24.00 bo nie mogę usnąć. Potem jak wstaje w nocy na karmienie znowu nie mogę usnąć. Mimo że dziecko ładnie śpi to ja się nie wysypiam ?‍♀️rano wstaje padnięta i najchętniej to bym w dzień spala. Czasem mi się nawet zdaza. Jakie tabletki polecacie takie na tyle słabe aby słyszeć jednak dziecko w nocy żeby biedny nie musiał długo płakać aż się obudzę i go nakarmię? Chce po prostu wyregulować sobie sen żeby zasypiać o normalnej porze i najwyżej wstawać wcześniej. Dodam że na męża nie mam co liczyć bo go to nawet wybuch by nie obudził
Odpowiedz
Moja droga zachęcam Ciebie do pójścia do psychiatry - niewielu ludzi wie, że to też specjalista od problemów ze snem. Powinien dobrać Ci lżejsze tabletki do spania.
I nie bierz sama melatoniny. Melatonina jest hormonem snu wytwarzanym przez szyszynkę. Bez ogarnięcia czy rzeczywiście ona jest przyczyną, branie jej może poważnie rozregulować ukł. hormonalny, a wtedy to juz gorsza bida. :X
https://medonow.pl/oferta/interwencja-kr...ytuacjach/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości